previous arrow
next arrow
Slider

Meistä

Etsitkö videokuvaajaa juhlatilaisuuteen? Haluatko tallentaa tapahtuman muistot valokuviksi? Tarvitseeko yhdistyksesi uudet nettisivut? Vastaus on Stadin ammattiopiston AV-palvelut.

AV-palvelut on Stadin ammatti- ja aikuisopiston av-viestinnän tilaustöistä vastaava tuotantotoimisto Arabianrannan Muotoilijankadulla. Opiskelijamme ovat median eri osa-alueiden taitavia osaajia:

Animaattoreita, pelintekijöitä, tapahtumatuotannon tekijöitä, verkkosivujen ja -kauppojen rakentajia, videoiden tekijöitä, valokuvaajia ja äänialan tekijöitä.

Projektisi voidaan toteuttaa ohjattuna opetusprojektina tai sen tuottajana voi olla opiskelija oman harjoitusyrityksen kautta. Käytössämme on hyvät toimitilat ja ajanmukainen kalusto.

Jos sinulla on mielessäsi projekti, jonka haluat toteuttaa, ota yhteyttä!

Animaatio

Peli

Striimaus

Tapahtuma

Valokuva

Verkko

Video

Ääni

Maksulliset tilaustyöt

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on voittoa tavoittelematon yhdistys. Tuemme yrittäjyyskasvatusta, jossa tavoitteemme on saada nuoret tunnistamaan ja hyödyntämään omat kykynsä.

Iiris Mäkiiirismaki@hotmail.comMainos-, valo- tai videokuvauspalvelutIiris Mäki
Jasmin Ketola Media NYjasmin_ek@outlook.comMainos-, valo- tai videokuvauspalvelutJasmin Ketola
Julia Jahkola Media NYjuliajahkola.photography@gmail.comMainos-, valo- tai videokuvauspalvelutJulia Jahkola
Noora Nilsén Media NYnoora.a.nilsen@gmail.comMainos-, valo- tai videokuvauspalvelutNoora Nilsén
Oona Kunnasniemi Photography NYoona.kunnasniemi@gmail.comMainos-, valo- tai videokuvauspalvelutOona Kunnasniemi
Photography by Tiia Maria NYtiia.hyyrylainen@hotmail.comMainos-, valo- tai videokuvauspalvelutTiia Hyyryläinen
VAG Audiovisual NYvicentiugarbacea@gmail.comMainos-, valo- tai videokuvauspalvelutVicentiu Garbacea
Coon & Goat Art NYcoonngoat@gmail.comStadin ammattiopisto,  MuotoilijankatuGraafinen alaMargareetta Hiltunen, Leevi RantalaKirsi Mero
Haloroom NYHaloRoomNY@outlook.comStadin ammattiopisto, MuotoilijankatuOhjelmointi tai Internet-palvelutTatu Ovaska, Rietu Janhunen, Roosa Rahkonen, Irina Dmitrieva, Mahsan Dixit, Debasmita NayakKirsi Mero

Muut tilaustyöt

Muut tilaustyöt

Tarjoamme maksuttomia tilaustöitä voittoa tavoittelemattomille organisaatioille ja yhdistyksille. Ota yhteyttä täyttämällä ja lähettämällä ao. lomake tai ottamalla yhteyttä Arja Seppälään.

050-3658176

arja.seppala(a)edu.hel.fi

Tilaus-, toimitus- ja maksuehto

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam quis faucibus elit, a sollicitudin elit. Maecenas a justo augue. Etiam sodales nibh at lorem malesuada bibendum. Etiam elit eros, volutpat sed porta vitae, sodales tincidunt leo. Nulla sem ipsum, sodales vel lacus accumsan, semper volutpat nibh. Vestibulum enim neque, ultrices sit amet hendrerit ut, dictum sed neque. Mauris sollicitudin vehicula quam a accumsan.

Referenssit

Martin Dwyer

Application Developer

Art Director & Photographer

Jasmin Ketola

Snow cross SM

previous arrow
next arrow
Slider

Verkkosivut