Animaatio – osallistumisohjeet

Citykani 2017 animaatiokilpailun säännöt 

 

Hyviä uutisia! Vielä ehtii mukaan Citykanin animaatio- ja pelikilpailuihin.
Olemme jatkaneet ilmoittautumisaikaa 8.11.2017 saakka.

Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan seuraavia sääntöjä: 

  • Stadin ammattiopisto saa oikeuden esittää materiaalin korvauksetta Citykani-festivaaleilla 22.11.2017 ja oikeuden julkaista tiedot, kuvan ja videokoosteen materiaalista etukäteen, sekä julkaista voittajan animaation Citykanin nettisivuilla, Facebookissa, Instagramissa ja Twitteissä. Oikeudet ovat voimassa 2018 vuoden loppuun. 
  • Animaation pituus maksimissaan noin 10 minuuttia. Pituudessa on joustovaraa.
  • Aihe on hyvän maun rajoissa vapaa ja materiaali soveltuvaa 12 vuotta täyttäneille. Näytösten ikäraja on k-12.
  • Huolehdi, että animaatiosi tekijänoikeudet ovat kunnossa. Eli kaikki animaation tekoon osallistuneet ja/tai siinä esiintyneet ovat antaneet luvan kilpailuun osallistumiselle ja hyväksyneet nämä säännöt. Tarvittavat luvat on hankittu myös äänistä, musiikista ja muusta tekijänoikeuksilla suojatusta materiaalista.
  • Animaatio voi olla aikaisemmin julkistettu, mutta se ei saa olla voittanut aiemmin mitään kilpailua. Pyydämme myös, että animaatio ei olisi julkisessa näytössä ennen kilpailun päättymistä (esimerkiksi Youtubessa).
  • Ilmoittaudu kilpailuun viimeistään 1.11.2017
  • Animaation toteutustapa on vapaa.
  • Järjestäjät päättävät epäselvistä tapauksista animaatiokohtaisesti.

Ota järjestäjiin yhteyttä, jos animaation soveltuvuudesta kilpailuun on kysyttävää. Ota rohkeasti yhteyttä: animaatiofestarit@gmail.com. 

ANIMAATIOLLE TOIVOTTAVAT TEKNISET TIEDOT: Tiedostomuoto: .mov tai .mp4 Resoluutio: min 1280 x 720 Kuvasuhde: kaikki ok Kuvanopeus: 25 Datanopeus: max 30.000 kbps Video Codec: H.264 Audio Codec: Linear PCM, or AAC – 48000 Hz, Stereo. Äänentaso: -3dB 

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN ON SULKEUTUNUT. KIITOS ILMOTTAUTUNEILLE!

Ilmoittautumislomakkeeseen täytetään tekijän tiedot, animaation tiedot ja linkki animaatioon, jonka voi lähettää Google driven, DropboxinYoutuben tai Vimeon kautta. 

Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä ja palkitaan (vuoden 2016 voittaja-animaatio palkittiin verkkokauppa.comin lahjakortilla).