Joka vuosi Stadin ammatti- ja aikuisopiston media-alan ensimmäisen vuoden opiskelijat tekevät yhteisen lyhytelokuvaprojektin. Viikon mittaiset kuvaukset ovat idyllisessä Loviisassa, josta tulee nimi Projekti Loviisa.

Lyhytelokuvia työstetään kokonainen vuosi, ja se huipentuu tammikuiseen ensi-iltaan. Vuoden 2020 lyhytelokuvat ovat Go Big or Go Home ja Maailman ääriin, jotka saivat upean ensi-iltansa Bio Rexissä.  

previous arrow
next arrow
Slider

Tämän vuoden elokuvat

Tulossa pian:

Maailman ääriin

14-vuotias Saara ei tule nähdyksi omana itsenään ja läh-tee olosuhteiden pakosta hakemaan liikkumavaraa sekä samaistumispintaa pienen kotipaikkakuntansa ulkopuo-lelta Helsingistä. Kaupunkiin saavuttuaan hän tapaa sa-manhenkisen nuorisoporukan, jonka kanssa lähtee viet-tämään iltaa. Matkan varrella hän tavoittaa haluamansa vapauden, mutta voiko se olla liikaa?

Go Big Or Go Home

Kolmen 17-vuotiaan tytön kaveriporukka haluaa rikkoa rajoja ja koetella opettajien hermoja. Tylsä arki pikku-kaupungissa kaipaa vaihtelua ja tytöt päättävät sotkea koulun seinän. Teoilla on kuitenkin seurauksensa ja tyt-töjen välille aiheutuu riitaa. Pääsevätkö tytöt nauttimaan yhteisestä kesälomasta vai ajaako riita heidät lopullises-ti erilleen?

Arkisto

2018

Yhden illan juttu​

Parrasvaloissa

2017

Kaverit

Origami

Tunnearvoa

2016

Koti

Mitä sä meinaat tehdä kesällä?

Pöndel jumis

2015

Emadepäev

Kavereiden kesken

Suunta

Tukijat

MediaStadi, Stadin ammatti- ja aikuisopisto
Muotoilijankatu 3, 00560 Helsinki

http://mediastadi.fi

https://www.hel.fi/ammatillinen/fi