net x work

Net x Work on MediaStadin vuosittainen alumni- ja verkostoitumisilta, joka kokoaa yhteen entisiä ja nykyisiä opiskelijoita sekä media-alan ammattilaisia verkostoitumaan rennossa ilmapiirissä. Tapahtuma järjestetään torstaina 16.11.2017 klo 13:00-18:00 osoitteessa Muotoilijankatu 3, Helsinki. Jatkot pidetään klo 18 alkaen Kipsarissa, osoitteessa Hämeentie 135 E, Helsinki.

Ohjelma

Selkärangattomien demokratia

Selkärangattomien demokratia on hilpeäsävytteinen komedia edustuksellisen vallankäytön ongelmista. Yhteiskunnallinen kommmentaari on ohjaaja Anniina Joensalon ja tuottaja Anna Mellinin yhteinen projekti ideoinnista lähtien ja mukana sen toteutuksessa on ollut runsaasti entisiä ja nykyisiä opiskelijoita MediaStadista. Lyhytelokuva saa ensi-iltansa loppuvuodesta 2017.
13:00-13:30

Evelin Kask

Evelin Kask on visuaalinen taiteilija, valokuvaaja ja liikkuvan kuvan tekijä. Hän on opiskellut Pariisin taideakatemiassa ja valokuvataidetta Aalto​-​yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa ja työskentelee tällä hetkellä Suomessa. Hänen intohimonsa on luoda vahvoja tunnelmia kautta kaupallisen, journalistisen​ ja taiteellisen työkentän. Hän on 11-kollektiivin jäsen.
13.30-14.00

Vilja Harjamäki

Vilja Harjamäki on kolmannen vuoden elokuvaleikkauksen opiskelija Aalto-yliopistossa. Hän toimii mainosalalla freelance-leikkaajana ja -kuvaajana.
14:10-14:40

Jimi Hyvärinen

Jimi Hyvärinen on 23-vuotias tuotanto AD. Hän on opiskellut AV Heltechissä ja työskentelee nykyään mainostoimisto NORD DDB:ssä. Hän kuvaa, leikkaa, animoi, värimäärittelee ja tekee graafista suunnittelua. Hän tulee puhumaan mainosalan töistä ja siitä miten alalle voi työllistyä media-assistentin tutkinnolla.
14:40-15:10

Paula Haukinen

Paula Haukinen on valmistunut Stadin ammattiopistosta keväällä 2016. Hän työskentelee pääasiassa järjestäjänä, scouttina ja apulaisohjaajana. Hänen viimeisimpiä pitkiä tuotantojaan ovat Ex-onnelliset (apulaisjärjestäjä), Impaled Rektum (2AD) sekä Tuntematon sotilas (tuotantoassistentti). Tämän lisäksi hänellä on takanaan lukuisia mainoksia myös kansainvälisissä tuotannoissa. Hänen tulevaisuuden haaveenaan olisi olla mukana ison ulkomaisen Hollywood-elokuvan kuvauksissa.
15:30-16:00

Ilkka Ruotsalainen

Ilkka Ruotsalainen on medianomi, josta piti tulla käsikirjoittaja, mutta päätyikin moninkertaisesti palkituksi mainostoimiston omistajaksi ja luovaksi johtajaksi. TJEU: Ivalo Creative Agency
16:00-16:30

Mäki, kelkka ja Jussi

Lyhytelokuva Mäki, kelkka ja Jussi palaa vuoteen 1982, jolloin Matti Nykänen voitti ensimmäisen mäkihypyn MM-kultansa Holmenkollenissa. Elokuvan keskeiset tapahtumat liittyvät Jussin ja isän väliseen vedonlyöntiin ja sen ympärillä tapahtuviin “pojat on poikia”-tyylisiin seikkailuihin. Ohjaaja/käsikirjoittaja: Pekka Köykkä Kuvaaja: Jan Elf
16:40-17:20

ota yhteyttä