Stadin ammattiopiston media-alan mainostoimisto

Tervetuloa

Mediastadin mainostoimistoon!

Stadimedia on Stadin ammattiopiston media-alan opiskelijoiden oma mainostoimisto. Teemme koulun sisäisiä projekteja eri osastoille ja myös ulkoisia projekteja ulkopuolisille asiakkaille. Meillä on hyvät toimitilat Arabianrannassa ja käytössämme on huippukalusto sekä kaikki alalla tarvittavat tietokoneohjelmat. Jos sinulla on mielessäsi projekti, jonka tekijät voisivat olla opiskelijoita, ota rohkeasti yhteyttä lomakkeen avulla!

Media-alan perustutkinnossa opiskellaan laaja-alaisesti alan taitoja, kuten video- ja valokuvausta, verkkojulkaisua, animointia, äänenkäsittelyä ja tapahtumatuotantoa. Toisen ja kolmannen vuoden aikana syvennytään tarkemmin omaan suuntautumiseen. Opiskelijamme ovat työllistyneet hyvin media-alalla, ja osa jatkaa opintojaan korkeakoulussa.

Vieraile myös osastomme verkkosivuilla!

Palvelumme

* NY(Nuori Yrittäjyys) -liiketoiminta

Opiskelijoiden harjoittama maksullinen liiketoiminta


Hanna Matikainen NY

Sofia Ervasti NY

Estrea Animations NY


Tarjoan valokuvauspalveluitani yrityksille, järjestöille sekä yhdistyksille. Lisäksi toteutan kuvauksia media-alan toimijoille ja lehtitaloille. Sofia Ervasti NY myy valokuvauspalveluja, videopalveluja sekä muita oheistuotteita esim. tauluja ja postikortteja. Estrea Animations NY tuottaa ja myy sekä pieniä, että suuria animaatiotuotantoja niin yksityisasiakkaille kuin suuremmillekin yrityksille.


* Opiskelijaprojektit

Oppilastyönä toteutettavat opetussuunnitelman mukaiset harjoitustyötKoodaus ja verkkosivustot

Teemme uusia verkkosivustoja ja uudistamme olemassaolevia luomalla niille uuden ilmeen. Käytämme wordpress-julkaisujärjestelmää. Teemme myös pienimuotoisia JavaScript- ja php-projekteja.

Striimaus ja videotuotanto

Teemme striimausta verkkoon sekä videokuvauksia erilaisista tapahtumista.

Tapahtumatuotanto

Järjestämme tapahtumia esimerkiksi festareille, juhliin, minne vaan ja mitä vaan.

Valokuvaus

Teemme henkilö- ja tapahtumakuvauksia sekä markkinointi materiaalia erilaisiin tarkoituksiin.

Muuta mukavaa

Tuleeko mieleesi jokin muu media-alan projekti, johon tarvitset tekijöitä?

* Rekrytointi ja työelämäyhteistyö

Työllistymisen tukeminen, oppilaitoksen ulkopuolisiin projekteihin rekrytointi, opiskelijoille tarjottava palkallinen työ

"Työ tekijäänsä kiittää."

Facebook
Facebook
Instagram
YouTube